Odg: Cena uslužnog kombajniranja
300 kila.Na ovu godinu kada se sve preračuna mnogo velika stavka.
300 kila.Na ovu godinu kada se sve preračuna mnogo velika stavka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
12*100= bog da te vidi.MONTOYA je napisao(la):čisto radi nekog poređenja
kod nas cena košenja deteline je 30-35e po hektaru isto toliko i setva kukuruza a vršaj 100e
Kod nas je isto!mirmag je napisao(la):kod nas 4500 din/kj
zavisi da li platis ili ne,mislim kombajniranje!Farmer Bob je napisao(la):2600din+10l/d2 po jutru...... a jesenas se krunio kukuruz sa seckom za 4000 din/jutru
Auu,jel za te pare i brasno meljete od psenice?Mislim,malo je,skupo....ili nema kombajna toliko u vasem kraju?Sika je napisao(la):kod mene je islo 120e ili ti 12000 din po hektaru....
kod nas je16000Farmer Bob je napisao(la):Auu,jel za te pare i brasno meljete od psenice?Mislim,malo je,skupo....ili nema kombajna toliko u vasem kraju?Sika je napisao(la):kod mene je islo 120e ili ti 12000 din po hektaru....
Kod nas za te pare odma hleb izlazi iz kombajna!galki je napisao(la):kod nas je16000Farmer Bob je napisao(la):Auu,jel za te pare i brasno meljete od psenice?Mislim,malo je,skupo....ili nema kombajna toliko u vasem kraju?Sika je napisao(la):kod mene je islo 120e ili ti 12000 din po hektaru....
al se slatko ismijahmityoo je napisao(la):Kod nas za te pare odma hleb izlazi iz kombajna!galki je napisao(la):kod nas je16000Farmer Bob je napisao(la):Auu,jel za te pare i brasno meljete od psenice?Mislim,malo je,skupo....ili nema kombajna toliko u vasem kraju?Sika je napisao(la):kod mene je islo 120e ili ti 12000 din po hektaru....