Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovde je cdena : 300 kg/kj zitaLaza je napisao(la):Ove godine ja mislim da cemo raditi oko 40 ili 50 evra po jutru ..Naravno Ima i nas prevoz ako nema traktor i prikolice..
Vi ili imate jaku konkurenciju ili malo povrsina za kosenje(usluzno)ali 300 kg/kj po ceni od recimo 10 din/kg je 3000 dinara pa malo je malo......zoran_vs je napisao(la):ovde je cdena : 300 kg/kj zitaLaza je napisao(la):Ove godine ja mislim da cemo raditi oko 40 ili 50 evra po jutru ..Naravno Ima i nas prevoz ako nema traktor i prikolice..
Farmer Bob je napisao(la):Kod nas do sada bilo 200 kg zita po jutru i 10 l nafte.Ne vidim razlog da sad bude drugacije.. pa vi sto nemate kombajne i to vam je puno kad bi moglo pola cabe pola zabadava
Zato ja vec nekoliko god. ne vrsem usluzno,uradim svoje i imam dve stare musterije od po nekoliko kj. i kombajn u supu!MONTOYA je napisao(la):da ima po toj ceni ovde kod nas nikada ne bih kupio kombajn ,za te pare ne isplati se ni spremati.kod nas je otprilike 1hektar vršaja i dubokog oranja ista cena ove godine 100e