emigrant
Član
Sutra utovar 55 komada 190din klanica Djurdjevic-Pecinci,pare za 10 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,ali na akciji.Ljudi nesto racunam. Za svinju od 130 kg po 180,0 din. treba da platim 23.400,0 din. a za te pare mogu da kupim 52 kg buta bez kosti. Da ta racunica nije malo nelogicna.
Da,ali na akciji.Redovna cena je 3/1 krmenadla i ziva vaga.But bez kosti je jos skuplji.
Razumeli smo se Dule zato takav i komentar od mene,,,Ma sve ja Vas razumem i svestan sam toga. Ali kazite mi gde ce svinje od nasega clana PGKrnac ili bilo kog drugoga clana koji tovi svinje na farmi zavrsiti, nego u nasim klanicama. Da nece mozda u inostranstvo? U inostranstvo ne mogu posto imamo obaveznu vakcinaciju protiv svinjske kuge. Znam da je naj bolje kupiti svinju od poznatog coveka i da znas kako je hranio, ali ja ovde pisem o necemu sasvim drugom. Odnosu cena zive vage i mesa u mesarama i kako se na taj nacin doskace tovljacima. Ja licno ne kupujem svinju posto dimim samo pecenice i to biram gde cu da kupim. Ocito se nismo u samom startu razumeli.
Ovde ste jednim delom u pravu a to je da su sa ovom cenom zive vage tovljaci nekonkurentni za trziste, medjutim problem tovljaca je skup koncentrat skupa sojina sacma dok su ovi iz uvoza hranjeni sa gmo sojom koja je jeftinija i njihovi proizvodjaci imaju vecu subvenciju i zato mogu jeftinije proizvesti.Ma sve ja Vas razumem i svestan sam toga. Ali kazite mi gde ce svinje od nasega clana PGKrnac ili bilo kog drugoga clana koji tovi svinje na farmi zavrsiti, nego u nasim klanicama. Da nece mozda u inostranstvo? U inostranstvo ne mogu posto imamo obaveznu vakcinaciju protiv svinjske kuge. Znam da je naj bolje kupiti svinju od poznatog coveka i da znas kako je hranio, ali ja ovde pisem o necemu sasvim drugom. Odnosu cena zive vage i mesa u mesarama i kako se na taj nacin doskace tovljacima. Ja licno ne kupujem svinju posto dimim samo pecenice i to biram gde cu da kupim. Ocito se nismo u samom startu razumeli.
Odosmo uRazumeli smo se Dule zato takav i komentar od mene,,,
@sama u pravu si druze,kvalitet ime cenu,a kome cena ne odgovara neka jede pipi i gudi ili froloscentne butove,ali naa zalost siromastvo i beda i nemoc ove drzave da regulise neke stvari i donese zakone dovode to toga da ide uglavnom jeftina roba,pa makar bila i stetna po nas same,mozda su neki ljudi i svesni kvaliteta mesa i mesnih preradjevina po odredjenim meserama i marketima ali im plitak dzem ne ostavlja drugo mesto izbora i kupovine,a tu su jos i placanje cekovima,odlozeno,karticama i na pocek![]()