Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj da se ljutis druze nisam nista lose mislio. Samo sam konstatovao da je dobra cena u odnosu na kilazu, jer placaju i manju cenu za tovljenike kao sto su ovi sa prosekom preko 130 kg, sigurno su bili dobrog kvaliteta bez obzira na kilazu. A ja znam i srpski i matematiku tako da nema potrebe da mi se crta Znam ja vrlo dobro kakva je situacija.ti sa matematikom si se odavno zavadio ..ili neznas da saberes trosak .. momak hranis ih i nemas zaradu da li sada razumes ..alo..SRBINE .. razumes srpski.. nemas vajde . dzabe radis,.hranis ,cistis ..
Juče mi biko kupac za braove i nudi 115 dinara,pare odmah.
@sinisa Mislim ucenjuju sa cenom znaju da nemožeš da nosiš van opštine i onda nakupci obaraju cenu .Ja sam isto prodao nakupcu a on nosi kod mesara ovako brže dolazim do para jel da ja nosim direktno isplata bi bila 60 dana što se kvaliteta tiče tu nema problema i uvek dobijam malo veću cenu mada ima na tržištu svakakvih svinja , a zna se šta je tovljenik od 95 pa do 115-120 a ako je extra roba do 125 kg. to je prva klasa barem kod nas . Inače danas sam tovario (umesto ponedeljka) jutros su javili dal može , prosek 114 kg