Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj da se ljutis druze nisam nista lose mislio. Samo sam konstatovao da je dobra cena u odnosu na kilazu, jer placaju i manju cenu za tovljenike kao sto su ovi sa prosekom preko 130 kg, sigurno su bili dobrog kvaliteta bez obzira na kilazu. A ja znam i srpski i matematiku tako da nema potrebe da mi se crtati sa matematikom si se odavno zavadio ..ili neznas da saberes trosak .. momak hranis ih i nemas zaradu da li sada razumes ..alo..SRBINE .. razumes srpski.. nemas vajde . dzabe radis,.hranis ,cistis ..
Juče mi biko kupac za braove i nudi 115 dinara,pare odmah.
@sinisa Mislim ucenjuju sa cenom znaju da nemožeš da nosiš van opštine i onda nakupci obaraju cenu .Ja sam isto prodao nakupcu a on nosi kod mesara ovako brže dolazim do para jel da ja nosim direktno isplata bi bila 60 današto se kvaliteta tiče tu nema problema i uvek dobijam malo veću cenu mada ima na tržištu svakakvih svinja , a zna se šta je tovljenik od 95 pa do 115-120 a ako je extra roba do 125 kg. to je prva klasa barem kod nas . Inače danas sam tovario (umesto ponedeljka) jutros su javili dal može , prosek 114 kg