Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bas interesantna cena nije je bilo dugo ... samo neznam koje godine je to bilo mozda 2008mmmm je napisao(la):u okolini vrbasa tovljenici od 130 do 150.poz.
none 73 je napisao(la):slucajno sam prisustvovao razgovoru to jest ugovaranju otkupa svinja za karneks i lokalni otkuplivac je tovljenike karneksu dao po 130 din a narodu platili 100 din garantovano
mi smo bog i batina da se ujedinimo, slozimo i na ulicu ... bolje i to nego mame da im se najebemo i na vile da ih nabodemo pa tako copavi neka rade sta god hoce .....napravise nas bednicimaprof. dr. Seljak je napisao(la):Karastrofa! Nek nam je Bog u pomoći!
pravi odgovornone 73 je napisao(la):forumasi od neceg se i mora ziveti koliko god da je cena mi cemo uvek da kukamo nikad necemo biti zadovoljni i uvek nam je malo
E pa ti drzi i idi u minus i kukaj, a ja necu....none 73 je napisao(la):forumasi od neceg se i mora ziveti koliko god da je cena mi cemo uvek da kukamo nikad necemo biti zadovoljni i uvek nam je malo