Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas se odlazu vec par utovara sve nakupci za big bul valjda sad ima 1000 svinja upisanih kod Kire na spisku nema kome da se tovare. Pre par dana je bilo ugovoreno i Trlic ode natovari kod Piljana i Vukenovica ,kod dva velika tovljaca i nas sitnije odjebe .
Drugar prodao nekom iz Beske pre mesec dana nema sanse da izvuce pare reko mu je na sedam dana pa na petnaes sad ga laze sutra prekosutra ,i raspitivo se za njega kazu da mu je sve pod hipotekom da prezivljava od danas do sutra tako koga prevari . I sta covek da radi ccccc.
cena je od 115-125 din ali nema sigurnih kupaca lazu nas kao majmune od dans do sutra prerasle su sve moguce kilaze sad su kod dosta ljudi pojele same sebe ,nema tu vise radosti
Trlic kada mu netreba svinja placa, uvek onoliko koliko se u mestu kupovine krece cena. U oktobru sam ja imao slicnu situaciju s njima, bio je zastoj u Valjevu, nisu trebale nikom svinje a cena u Valjevu je bila pala na 120din dok je u Sremu bila 130din. Naravno oni su mi platili 120din. Pare su pre davali na ruke za 3 dana a pdv na racun a sada koliko sam cuo je sve na racun posle 5-7 dana...a zasto onda negde placa tek 120din jedva.