Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja jutros tovario ,10kom ,prosek 115 kg,cena dogovorena na 190 al jutros nova cena 180,morao sam al teska srca,al valjda cu i ja nekad njega zavrnem,valjda.
Mesar Droga,kolje u klanici Izazov,daje mi uvek dobru cenu,jeste da je dogovor postojao ali je dosta i cena pala mada da je obrnuto ja ga ne bih izradio mada cu morati kad tad, ja imao 10 burazer 12,zavrnuo nas za 20i nesto hiljada,jbg bolje i 180 plus subvencije nego cena kod Trlica,ne verujem da je veca od 170,jutros je bio utovar,ne znam cenu.Ha ha ,zavrces ga stalno,nemoj samo kukati Kome si dao?
Mesar Droga,kolje u klanici Izazov,daje mi uvek dobru cenu,jeste da je dogovor postojao ali je dosta i cena pala mada da je obrnuto ja ga ne bih izradio mada cu morati kad tad, ja imao 10 burazer 12,zavrnuo nas za 20i nesto hiljada,jbg bolje i 180 plus subvencije nego cena kod Trlica,ne verujem da je veca od 170,jutros je bio utovar,ne znam cenu.
U Aleksa Santicu su iz jama kod farme vadili crkotine i skidali sunke pa nosili za Sombor a posle prodavali suve sunke i to cigani.A to se desava i u okolini Backe Topole gde sa farmi skidaju sunke sa crkotina.