Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu hranu lepo prodas i ne lomis ledja hraneci svinje,lakse je prodati je kao zrno nego je mleti,dodavati patent,sano,ibeku,Kada rodi ekstra nepisano pravilo je da proda stoku po jeftinoj ceni. Marinko mi koji proizvodimo hranu na nasoj zemlji ili zemlji pod zakupom, ne gledamo koliko kosta proizvedena hrana, nego koliko smo ulozili u zemlju. Znaci izvlacim racunicu kao I ljudi koji se bave cistim ratarenjem.
Da samo je stocarstvo i desetkovano razmisljanjem i ne retko cinjenicom da je bolje prodati zitarice,nego toviti.Da je ovo uredjena drzava,kao sto nije svako bi imao svoj zagarantovani deo kolaca.Ipak ovde se sve svodi na cistu lutriju i ne naplacuje se rad,vec dobitak na lutriji.Kad puknemo,niko nam ne izvlaci racunicu.Kada rodi ekstra nepisano pravilo je da proda stoku po jeftinoj ceni. Marinko mi koji proizvodimo hranu na nasoj zemlji ili zemlji pod zakupom, ne gledamo koliko kosta proizvedena hrana, nego koliko smo ulozili u zemlju. Znaci izvlacim racunicu kao I ljudi koji se bave cistim ratarenjem.
Care, ako svi mali nahrane svinje zitaricama, nece biti cene za te iste hranitelje.
E, moj druze da ponudis polutke nekoj firmi, penzosima,,, gde ti zivis? Prosle godine sa 250 din spale na 160 I niko nije hteo da kupuje. Ko ce 30-50-70 kom da iskrcmi.Pocinjes da pricas - pises ko Zaharije Trnavcevic. Nije smesno baviti se ratarstvom ispod 100 ha, vidi ovde na forumu koliko njih radi 50 ha, a da ne pricamo o 100. Mozes ih nabrojati na prste.
Menjaj ti druze profesiju. Koliko treba takvih da se rasproda neka osrednja godisnja proizvodnja, po polutku ili tovljenika svakom.
Kakvo je tvoje vidjenje o kretanju cena u januaru?I posle svega sutra cemo znati sta su nam nakupci priredili cenu preko vikenda...Bice uzbudljivo kretanje cena do 15 januara 2014.