zemljostrugar
Banned
Juce prodato jedno kuci po 180 kg. Veliko oko 200 kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1,187,500 dinara prihoda a koliko je rashoda ulozenoGotove svinje za ovu godinu Trlilic 190.. 50 komada.. prosek 125..
Ovo kao da pita neko sa Novog Beograda, zvuci mi malo zlobno. Covek je pre pet meseci krenuo u tov u jednu neizvesnost koliko je zaradio njegovo je. Ako pogledas cene koje je imao u prethodnim turama sigurno se nije obogatio. Naj lakse je kile puta cena pa puta broj komada i ispadne lepa gromila za one koji to nerade, a u stvarnosti nije tako.1,187,500 dinara prihoda a koliko je rashoda ulozeno
ne zvuci zlobnonisam na to ni pomsilio tako ,samo sam pitao jer zelim da udjem u taj posao da gajim svinje pa intersovalo ulozeno!A ti Coci64 ko da si advokat ili neki sudija pa odma me osudjujes sa N bg jesteOvo kao da pita neko sa Novog Beograda, zvuci mi malo zlobno. Covek je pre pet meseci krenuo u tov u jednu neizvesnost koliko je zaradio njegovo je. Ako pogledas cene koje je imao u prethodnim turama sigurno se nije obogatio. Naj lakse je kile puta cena pa puta broj komada i ispadne lepa gromila za one koji to nerade, a u stvarnosti nije tako.