crni gruja
Član
ne razumem sta je pisac hteo da kaze ...???ne vidim da ima razlike i kad prasice tovis,posto si ih prodavao pre dve nedelje i pre ? u Zicanki je kilo prasetine 1000 din,pa razmisli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne razumem sta je pisac hteo da kaze ...???ne vidim da ima razlike i kad prasice tovis,posto si ih prodavao pre dve nedelje i pre ? u Zicanki je kilo prasetine 1000 din,pa razmisli
Ovo je u ovom trenutku ohrabrujuca vest,ako je pouzdana. ta Pero, proveri ovu cenu, da ne bude da si cuo od nekog nepouzdanog, pa da se dzabe nadamo da bas i ne pada cena, kao sto mi se cini. Koliko ja pratim Mica Petrovic nije imao ovu cenu u 2013.Koliko sam čuo Mića plaća 175 din/kg ....
Jel imao tu cenu, ili je ima sada, odnosno kada je dolazioИмао је. Долазио је у мој комшилук и давао 175 дин/кг.
G- dine Nikola - VUK verovatno nisi pratio pazljivo kao ja,ali pre 2 dana je bila i188 strana, pa je mozda administrator skinuo, jer su postovi (komentari) bili totalno van teme. 12 komentara je bilo da li je neki lik imao platu 12000 mesecno, hraneci 10 kom. svinja(BUDI BOG S NAMA)Ima samo 187 strana
G- dine Nikola - VUK verovatno nisi pratio pazljivo kao ja,ali pre 2 dana je bila i188 strana, pa je mozda administrator skinuo, jer su postovi (komentari) bili totalno van teme. 12 komentara je bilo da li je neki lik imao platu 12000 mesecno, hraneci 10 kom. svinja(BUDI BOG S NAMA)