Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dao sam jutros 25 komada, 120kg prosek po 160 din...Odustajem definitivno...
Na ovoj turi sam u minusu blizu 1000 evra
Želim sreću svima koji ostaju u poslu...
Ti si kolega moj slucaj. Ja imam 450 kom,tezine oko 150+ kg,ali ne mislim utovarati dok ne dobijem cenu kao najbolje svinje,odnosno kada ne budu postavljali pitanje, koliko imaju kg.Inace sam pre petnaestak dana vec ovde na sajtu napisao da posle kise uvek dodje sunce. Samo bih te zamolio da napises kome si prodao i koliko svinja,ta bi mi informacija puno znacila. pozzDao sam danas tovljenike,155din/kg,ne moze vise,teza roba 140+kg,sutra utovar. Cekao cenu pa pregurali kilazu,sad sam u jos vecem minusu,propast...
Hvala ti kolega na objasnjenju, jer sam ja danas sreo beli sleper sa tri sprata i u voznji pogresno procitao, Industrija mesa Travnik, umesto Tavnik, i zabrinuo se da uvoze svinje iz BiH. Sleper je bio pun svinja, sva tri sprata, a sreo sam ga na izlazu iz Drenovca prema SM. Danas je Ljubisa Eurokomerc u Klenju nudio 170 din na vagi, ali niko mu nije dao po toj ceni. Inace, on najcesce ima najnizu cenu, ali kada mu treba svinja mora da plati vise od drugih.