Ranbobas
Član
Pa to je propast!Tu se ide u minus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to je propast!Tu se ide u minus.
Negde si pogresio u racunanju.Kupujem prasad, i hranim gotovom hranom, zato mi je lako da izracunam koliko me kosta...
Ma nama(mada ja ne tovim)je vise laku noc!dobro jutro!!!!
Ja koristim gotovu hranu Tufegdzic, do 25 kg tezine ide hrana sa 18% proteina, a posle sa je hrana sa 16 % proteina, i cena je 45 din po kilogramu...Jutros tovari Mića po 165 din za keš ( ovo nije sigurno cena za sve , bio kod veterinara i njih 5-6 vade uverenja o vakcinaciji i sve koje sam pitao koliko Mića plaća niko mi nije rekao , kao ne znaju , a priča je sledeća : Mića svima govori ,,ovo je cena samo za tebe i nemoj nikom da pričaš" tako da nekom plati 155 a nekom 165 din i svi misle kako su dobro prošli , pa koga zavrne, zavrne )
A Sofija je jutros tovarila po 170 din/kg ali za 10 -15 dana
A to za gotovu hranu ... ?!?
Navodno gotova hrana sa 12 % proteina Hrana produkt je oko 31 din/kg , pa od čega je naprave da košta toliko ??
kukuruz je 30 din / kg , sojina sačma 80 din/kg , suncukretova sačma preko 40 din/ kg jedeino mekinje su jeftinije , oko 25 din/kg plus premiks ..
Šta onda ima u toj hrani za 31 di/kg , može li neko da napravi kvalitetnu hranu po to ceni ....??
Uvek bilo : koliko para toliko muzike !!!
[B je napisao(la):A to za gotovu hranu ... ?!?[/B]
Navodno gotova hrana sa 12 % proteina Hrana produkt je oko 31 din/kg , pa od čega je naprave da košta toliko ??
kukuruz je 30 din / kg , sojina sačma 80 din/kg , suncukretova sačma preko 40 din/ kg jedeino mekinje su jeftinije , oko 25 din/kg plus premiks ..
Šta onda ima u toj hrani za 31 di/kg , može li neko da napravi kvalitetnu hranu po to ceni ....??
Uvek bilo : koliko para toliko muzike !!!