savopunck
Banned
jel moze neko da mi objasni koja je procedura za tih 1000 dingosa hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa i meni su to rekli jos pre dve nedelje... Al ja vise nisam mogao da cekam jer su mi pare trebale hitno a i polako bi pocele da prelaze sa kilazom...RidjakeFantastiko iz kog si mesta kada si svinje doterivao u Vukosic?
Ja sam ih zvao pre nekih 3 dana i ona teta mi rece treba da krene cena.
Zasto nisi Budimiru dao svinje?Pa i meni su to rekli jos pre dve nedelje... Al ja vise nisam mogao da cekam jer su mi pare trebale hitno a i polako bi pocele da prelaze sa kilazom...Ridjake
Znam da je Buda placao 180 al jbg....Zasto nisi Budimiru dao svinje?
Zar on nije tovario po 180 din. i nemas one zezancije
Znaš li zašto su ih odbili. I ja sam predao za nekih 90 komada, ali neznam da li je sve OK. muku sam imao dok sam do papira došao na ispravan način. Pa greške veterinarske stanice i neispravni brojevi. Ceo mesec sam se zezao.Lakse je bilo da sad nadjes kupca za svinje po 250 dinara nego da dobijes tih 1000 dinara subvencije ,veruj mi.Toliko se trude da sto vise ljudi odbiju za pare,da je to neverovatno.Kod nas u selu jos niko nije dobio,a masa ljudi koji su predali su odbijeni zbog procedure koju ne znaju ni oni koji su pisali propise.Uglavnom je to kurcenje za publiku,kako daju subvencije,a u stvari kako za koga kao i do sad.
Komsija kakva je cena u Kuli?