Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kome si dao, posalji mi br u imbox ako mozes....danas utovareno 36 komada po 190
Zvao ,190din al ne moze da tovari ove nedelje vec sledece... Kze da ocekuje uskoro cenu gore !klanica Barba Surcin
Uvoze polutke !!!!!Nemam nikakve informacije u kom će pravcu ići cena, ali logično je očekivati da će da ići gore, a evo i zašto(moje skromno mišljnje). Vršna cena tovljenika je bila oko 240 dinara, u tom trenutku je uvežena određena veća količina mesa(uveženo meso je koštalo isto ili nešto malo manje). Na tom uvozu klaničari nisu kratkoročno ništa zaradili pošto su po skoro istoj ceni imali i ovde da kupe ali su stvorili višak mesa na tržištu, što je prouzrokovalo pad cene kod nas i nikakvu potražnju, tako da su dugoročno dobro prošli. Na taj način su oborili cenu i sada imamo cenu kakvu imamo. Međutim te količine su konačne i sada bi trebalo očekivati rast cene. Šta će biti videćemo, ja sam optimista
Ne znam odakle , ali imam informaciju da uvoze. I manje vise sto uvoze, vec kazu da je tim polutkama istekao rok trajanja to je jos gore ! Ali nece jos dugo covek sa mog kraja je prevukao par tura sa granice posto ima kamione . Kaze ovi kontigenti sto su uvezeni su jos pre par meseci ugovoreni .Odakle uvoze polutke ?Možda su se nekom razboleli svinji . . .
Prijatelji,zna li neko koja je cena tovljenika u okolini Sombora?