Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prasiće su cenili 200, mada nije bilo prodaje. Nešto malo se prodalo na 180. U ponudi su uglavnom bili neki prerasli, sa kilažom oko 40-50kg. To je izgleda odraz niske cene i loše prodaje. Ljudi zadržavaju čekajući kupca a prasići rastu.Dejjo znas mozda koja je bila cena prasica danas u Jagodini,ja sam iz okoline Jagodine i imam prasice za prodaju??
A koju cenu ima djurdjevic poslednju ,i dali znas jel on uvozi svinje
sad mi sofija rekla 170 din. 3 dana pare ,a 190 30 dana ,tovari za nedeljkovica .kaze nama uvoza vec kupuju po 190 sa velikih farmi i cena ce brzo na 150 din .strasnoSofija (nakupac) kaže da je cena ,,opet " pala sa 200 din i sad plaća 180 din/kg
Pogledaj par strana nazad kada je cena bila 250 ja sam pisao da ce pasti na 150, nisu verovali evo cena je 150. Kaze covek ovako "brate danas sam natovario pun kamion po 150 da sam im davao 140 oni bi pristali. Imam jos za dva kamiona ! " Za cenu mi je rekao isti covek koji mi je i rekao da ce cena ici dole kada je bila 250, ja mu tada nisam verovao, sad cu mu verovati ,sta mi drugo preostaje ! Zna li neko kolika je cena u Priboju ? Nesto mi rece drugar iz Bg da je tamo cena oko 230din jel to istina ?odakle informacije da ce ici gore ,ko kaze ,ja gde god se raspitam svi kazu dole .neznam sta da radim.i ja mislim da je fora ,ali oni diktiraju cenu (nakupci i mesari)i kad dizu i kad spustaju ,a mi ko prosjaci sta nam udele .totalno smo prepusteni sami sebi ,jebo drzavu i vladu..............