Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema od toga nista druze mrka kapa. Danas 165 din !!!! I ide dole i dalje. Jedan prijatelj koji tovi po 2500-3000 komada godisnje sad ima 700komada i kaze da cena nenormalno ce jos pasti !E daj boze neka bude tako .Mada vise ni novinarima ni televiziji skoro nista newerujem ,ko zna kakve su to propagande sta opet smisljaju .
Ma to i ja predpostavljam ali ajde da se nadamo barem po 210 kad bi ubo ovih desetak sto jos imam da isturim i necu vise da drzim.Ulozio sam pare u objekat,nisam iso na more nisam kupiuo dobar auto ulozio u ovu zajebanciju i eto vidis sta se sesava necu vise da drzim nista zivecu od mojih primanja i nek se nosi sve u pm vise.
PA JEL KOD VAS NEKUPUJE DJURDJEVICJel znate neke otkuplivace koji trenutno kupuju u Pecincima i okolini?
Pa jel kod vas nekupuje djurdjevic
- - - - - - - - - -
PA JEL KOD VAS NEKUPUJE DJURDJEVIC
- - - - - - - - - -
CENA U LACARKU 190 DIN,PLAFON. PROSLE NEDELJE BILA 200.MISLIM DA CE ZA DESETAK DANA ICI MALO GORE, JER SVINJA NEMA ,A ONI UVOZE PO VECOJ CENI SAMO DA BI OBORILI CENU DOMACIH SVINJA .VALJDA SE NECU PREVARITI
Placa i po kilogramu zive vage, moj zet mu stalno tako daje svinje, on mu je poslednji put utovario pre 10 dana 100 komada po 230 dinara, za par dana mu tovari jos 70 ali ne zna cenu jos uvek.Đurđević uzima svenje na procenat mesa,tako da plaća po procentu.
Placa i po kilogramu zive vage, moj zet mu stalno tako daje svinje, on mu je poslednji put utovario pre 10 dana 100 komada po 230 dinara, za par dana mu tovari jos 70 ali ne zna cenu jos uvek.
Ja sam napisao da mi se desavalo da plati vise od recenog.Stvarno je posten.Pa ko danas placa 220.A sta ako ima vecu mesnu jedinicu nego sto oni placaju? Da nece da se zajebe i da plati razliku!?