pocerina
Član
U kom mestu ti je komsija tovario svinje po 230 ? Ja ne znam tacnu cenu ali rekli su mi da ne ocekujem vise od 225, samo manje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ridjake u zadruzi. Mada ako svi obaraju cene i on ce sigurno, jer on uvek medju prvima obori. A kako nemam srece pa to ti je. Moji sad imaju prosek 85kg . Za malo sam zakasnio. Po ceni od 210 ja sam na ogromnom gubitku, da ne pricam da moram da vratim kredit i da platim hranu znaci bankrot !!! Ja ne znam sta mi koji gajimo svinje cekamo, daj bre i mi da izadjemo na ulicu vise dosta vise preko nasih ledja ! Pa mi ceo zivot radimo sa gubitkom. Moj cale je bio pre nekoliko godina na Savskom mostu i dobio tada lepe batine od policije i rekao da vise mu ne pada na pamet da izlazi !U kom mestu ti je komsija tovario svinje po 230 ? Ja ne znam tacnu cenu ali rekli su mi da ne ocekujem vise od 225, samo manje...
skocice cena ne plasite se ovo je vestacki obaranje cena realno vrlo brzo bice 250din i vise cena 1kg masti u Paracinu 250din bilo pre par dana
Moj brat danas takodje imao ponudu po 230 ali nije dao ispod 240...izduvao naravno, mesar se okrenuo i otisao, kaze ima za 215
Komšija tovari jedno svinjče kod Miće u Jarku i pare morale da idu preko računa ....Koliko je tacno da ce isplata svinja umesto na vagi biti preko racuna..
Auuuuuuuuuuuuuuuuuu 200din ovo je da covek dobije nerni slom ! I sad neka me neko ubedi da meni drzava pomaze i da se bori za mene ! Pasce one i na 140 vrlo brzo ako mi koji proizvodimjo ne preduzmemo nesto pod hotno!ljudi ja sad zvao nedeljkovica cena 200 din a Mica iz jarka ne prima,kao pun je