Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
komponente ,, ne gotovu hranu .. tacno znam sta sam napravioi vide se rezultati . ,,ispade da se hvalim .. nisam imao nameru . samo gledam moje rezultate sa kojima sam i vise se nego zadovoljan ......koji kupuje kompletnu hranu za tov
Panto, Sano... uglavnom su nemacki premiksi.i stvarno naguraju sto kila za 3 meseca,kad ga kupi od 15 kila,znam da ide 3 do 5 kila toga na 100 kila koncerata sutra cu napisati kako se zove zaboravio sam.
Ma svaka cast ali kako za tako kratko vreme?Sta jedu osim koncentrovane hrane,sta jos dodajes da se tako brzo naduvaju?!komponente ,, ne gotovu hranu .. tacno znam sta sam napravioi vide se rezultati . ,,ispade da se hvalim .. nisam imao nameru . samo gledam moje rezultate sa kojima sam i vise se nego zadovoljan ......
A šta je to ako nije KOMPLETNA hrana,uopšte nije bitno da li je komponenta ili gotova hrana jedina činjenica je da je kompletna.komponente ,, ne gotovu hranu .. tacno znam sta sam napravioi vide se rezultati . ,,ispade da se hvalim .. nisam imao nameru . samo gledam moje rezultate sa kojima sam i vise se nego zadovoljan ......
Da sad sam nasao i na kompjuteru sanoamin i amingold,i to sto kazes Milojko ima ih vise proizvodjaca.Panto, Sano... uglavnom su nemacki premiksi.
ja zadovoljansoja po 70 din kukuruz 29, psenica 27 din.
sve se da izracunati .... ne kukam dali je u tome problem ... uzmi digitron u ruke ,samo sto dodajem i malo tj. 0.2 do o.5 % jedne komponente koja pravi to sto jeste .. sve je badava da i kazem sta i kako ,,kad smo navikli da kukamo .. jbg , pusti SrbiZnaš li ti pošto je kukuruz,sačma i ostale komponente?
Šarena laža,svi smo glupi samo si ti pametan,daj molim te ....hvala na savetima.sve se da izracunati .... ne kukam dali je u tome problem ... uzmi digitron u ruke ,samo sto dodajem i malo tj. 0.2 do o.5 % jedne komponente koja pravi to sto jeste .. sve je badava da i kazem sta i kako ,,kad smo navikli da kukamo .. jbg , pusti Srbi
Ja moje tovim i ovo je rezultat.. a ako je sarena laza . ma daj zajebi me . ja tebe krstim a ti prdis nasta to lici // ako ne verujes to je tvoj problem ,odoh u hladovinu . i ne dizi i pritisak .. ali nema sanse navikao sam na takve , moj deda ,. moj otac , pa ja . pa svinnnnja 30 kg masti . pa kuku mene . ali dosao iz grada . pravim prelepe rezultate . u cemu je problem momak . uzmi jednog Jelena .. opusta . po ovoj vrucini ..Šarena laža,svi smo glupi samo si ti pametan,daj molim te ....hvala na savetima.
Ova tvoja priča me sve više podseća na onu priču o nejevima,puževima, nutrijama,brusnici....itd.