talianu
Član
Pozdravi ih i unapredite to stačarstvo koje je posrnulo sa takvim rezultatima bićemo najveći izvoznici svinjetine u Evropi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao sto rekoh za 90 dana tova na vagi 110 i 105 kg, pojeli po 210 kg hrane , pare na vagi po 200 din , razlike ima pravim hranu sam ne zalim se .. ja zadovoljan soja po 70 din kukuruz 29, psenica 27 din. saberi oduzmi ostalo 72oo din po komadu .. malo li je ...
Gruja je pre 3 meseca prodavao (zato sam i postavio link) ,, prasice" 30 -32 kg po 270 din, i koliko je to ??Koliko znam po toj ceni je prodao tad prasad ili sam barem ja tako razumeo. Grujan ne kupuje prasad sem ako želi da promeni "krv"
znači onda prasice ili svinje bilo kako da ih nazivamo sa 2 kg hrane ugoji se 1 kg??????(grujane kod tebe je sigurno bolji vazduh)Kao sto rekoh za 90 dana tova na vagi 110 i 105 kg, pojeli po 210 kg hrane , pare na vagi po 200 din , razlike ima pravim hranu sam ne zalim se .. ja zadovoljan soja po 70 din kukuruz 29, psenica 27 din. saberi oduzmi ostalo 72oo din po komadu .. malo li je ...
To ti isto kao i sa biodizelom.Ne znam da li su svi čitali Grujin post, ali tamo lepo piše po kojoj ceni je plaćao hranu koliko su pojeli hrane, na osnovu toga je lako izračuniati imali li ili nema računice.
nije S nego Zkoliko stavljaš S....
trebalo je da odu na 270 i 290 . . nisam ih dao ..u trnutku ponudili manje ..otisli u tov ..sta mu se vise isplatilo ??
ovi sto su postali imali su ispod 30 kgProdato 220.oo presek 31 kg