Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
bilo danas na TV(FOX- domacin) da klanica iz sidske opstine(najverovatnije agropapuk iz kukujevaca) iskljucivo uvozi svinje a domace nece da kupuje,to je rekao neki iz kuzmina
@PKB To su bili kupljeni prasici tako da ko zna sta je sa cim ukrsteno. Moje krmace su Landras i pripustam nerasta koji je Jorksir, ali ti tovljenici jos uvek nisu stigli za klanje, ali cu ti ih slikati i okaciti da ih vidis. A meni se ubedljivo najvise svidjaju mesavine Duroka i Pijetrena, budu manji od ostalih a uvek su tezi na vagi.
@pocerina Ide cena naglo dole i guraju je na 110 tako da je uvek bolje malo lakse utovariti nego da pojedu hranu a izgube na vrednosti. A i razlog vise je sto uvek dobijam vecu cenu jer su mi svinji oko 100kg i veoma mali procenat masti. Jbg svako ima neku svoju racunicu a ja sam je nasao u kracem tovu i vecoj ceni zbog kvaliteta.
Sutra je utovar za nekog mesara, tovari ko hoce i prima sve, do 130kg cena je 130 dinara, od 130-150kg cena je 110 a krmace su 100 dinara.
---------- Poruka napisana u 14:28 ---------- Prethodna poruka je at 14:24 ----------
Jel neko skoro tovario u Somboru i okolini? Koja je trenutno cena? Zvao sam par ljudi i svi ce doc videt svinje, a cenu ne znaju...... prave se grbavi. Ne mirese mi na dobro!
Sutra tovari Nedeljkovic 145din pare sedam dana za kes 140 din. Poslednjih sedam dana je neko otimanje svinja svi tovare moze i od 135kg a moze i od 80kg Djurdjevic placa 150din pare dvadeseti dan, mislim da im ovaj kurs evra za uvoz ne odgovara jer moraju da ga skupo plate