talianu
Član
Kod nas je Raca držao 2 dana cenu 60 posle spustio na 55 .Samo DOO Lokve je izašlo sa 57,5 i Biro agrara Jermenovci,ostali na 55.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dakle ove godine manja razlika izmedju Bimala i ovih nasih otkupljivaca, dok zadnjih godina kod nas tu oko 30 a u Bimalu su nasi terali na 53-55 din.Ovde bimal placa preracunato oko 57din plus pdv
Koja zarada m.... im profiterskuDakle ove godine manja razlika izmedju Bimala i ovih nasih otkupljivaca, dok zadnjih godina kod nas tu oko 30 a u Bimalu su nasi terali na 53-55 din.
Spajki kako se dogovarati kad je roba odavno kod njih a i otisla dalje?Zajebite akontacije i dogovarajte se sa trgovcima. Komotno se može dobiti 60 i koji dinar više.
Pa treba se malo potruditi i angažovati da roba ne završi kod tih jeboša sa akontacionim cenama. Podna skladišta, kućni lageri,skidanje robe sa vlagom ispod jusa da bi mogla da stoji, pretovaranje, veslanje... jbg ima posla ali se i isplati. E sad ako skineš npr suncokret sa 12%vlage i 6%nečistoće tog i ne pomišljaj da ostavljaš kući.Spajki kako se dogovarati kad je roba odavno kod njih a i otisla dalje?
Ako se ovo odnosilo na mene onda si druze puko..... Ovo za cijene govorim da znate sto se dogadja u okruzenju a ti kako hoces ignoriraj me i dobro.E mnogo mi ideš na k...već duže vreme sa omalovažavanjem svega u Srbiji. Neka ti plate i 70 din , ni malo me ne zanima. Kada se pogleda istorija tvojih postvo može da se zaključi da samo ponižavaš i omalovažaš sve što se dešava u zemlji koja je izmislila poljoprivredu za vas.
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk