Cena suncokreta rod 2021

Bitno je znamo sta se desava u okruzenju a ne samo u moju avliju i cao!

p.s. Ove isto digli akontaciju na 58 din

Ako mislite da sam ovako odreagovao zbog cene ili zato što me ne zanima šta sw dešava u okruženju ,varate se. Čovek stalno ima loše mišljenje o našoj poljoprivredi..te nas pljačkaju, te mi nemamo subvencije i kako nam se isplati..kao da je tamo med i mleko a oni opusteli gore nego naša najgora sela.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Pa i sta je tu neistina ako kaze da nas pljackaju ili da su nam subvencije mizerne.
Cisto sumnjam da mu je zao ili vodi brigu o nama! Jednostavno neka realna konstatacija i ne razumem zasto se palis kad ima istine u tome! Aj da laze ili da kenja nesto ali jbg sta je tu je!

pljačkaju i nas, i to totalno pogle nam stočare, bankrot majstore moj bankrot!
ratarstvo vamo još ide kažem radi poticaja i što nismo imali katastrofalnu klimu unazad par godina pa nas je to diglo. a pričati kako pljujem po Srbiji i vašoj poljoprivredi je presmješno svima nam se piše isto sa ovom bandom i u Bosni, i u Srbiji i u Hrvatskoj nitko ne radi za narod već za odabrane..... a sad ti vjeruj šta hoćeš, tema je cijena, ja pišem šta je sa cijenom kod nas čisto da znate jel u okruženju ide gore ili ne.
da krenem pričati šta je u određenim pokrajinama Njemačke ispalo bi da pljujem po Švabama i da su Hrvati iznad Njemaca što je smiješno.... al nabrzaka arenda 1500 eura po ha, (nabili povrtlari, muljatori ima ih i tamo ne brini da nema, ratara nema u 5 sela niti jednog opstali povrtlari i ovi koji proizvode u monokulturi kukuruz za bioplinaru.

Fendt, ja nikada nisam iz tvojih postova ni pomislio da pljujes po sr, cak sam pomislio da si srbin iz hr.
Nemoj slucajno da ti padne na pamet da napustis ovaj forum. :ppozdrav:
nisam Hrvat sam, živim u Hrvatskoj, nikoga ne pljujem osim ove bande na vrhu koja je mogla seljacima koliko toliko omogućit normalan život. tu ostajem jer sam puno toga naučio na ovom forumu konkretnije oko prskanja, aktivnih materija itd. narode držte se i nadajmo se da ćemo svi dobiti bolju cijenu s obzirom da ovi u uljarama i za izvoz moraju kesu odrješit jer je suncorket jako tražen trenutno

Nesto sam nacuo da je Raca isplatio drugarevom ujaku po 60 din suncokret, pre par dana ( posle smanjenja na 55)
Ima li kod vas kakvih glasina o konacnoj?

Sent from my POCO F3 using Tapatalk

Ja sam potpisao isplatnu listu na 60 dinara akont.Čujem da u S.Pazovi jedan otkupljivač plaća 63 konačnu.

Za sad bilo 55 plus doplata 1,7 ili 2 din(nisam tacno racunao) i mozda bude jos nesto preko svega toga po nekim informacijama.

Nazad
Vrh