Danas čujem od skladištara da bi cena išla na 65 dinara da nije bilo sastanka sa uljarama, ovako ko šta uhvati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Component?Jedna firma iz Kikinde danas nudila 61,2 dinara sa pdv. Roba ide za Bimal...
Ja nemogu da svatim te uljare su davno privatizovane i nisu državne kompanije ,i država il ministarstvo mesto da stanu iza svog seljaka dopuštaju kartelsko pravljenje cene, mesto tržišne ekonomije.Danas čujem od skladištara da bi cena išla na 65 dinara da nije bilo sastanka sa uljarama, ovako ko šta uhvati.
A kad smo mi to dobili zaštitu kad je niska cena,navedi bar jednom.2018 smo vatali ribe po njivama od poplava ,niko nije dao ni dinar jedan.Kad je cijena visoka nama odgovara trzisna utakmica a kad je niska trazimo zastitu . Seljacka posla
Momo nemoj ovo pravdati oko cene suncokreta kad nije odbranjivo. Realno ovo je kriminal, na zapadu bi neko fasovao robiju za ovakvo udruzivanje....Ni ne treba ako je trzisna ekonomija . Imamo osiguranje , a ima i drugih poslova. Mislim treba biti realan
Zato treba podneti tuzbu za kartelsko udruzivanje,monopol i jos svasta-nesto!Ja nemogu da svatim te uljare su davno privatizovane i nisu državne kompanije ,i država il ministarstvo mesto da stanu iza svog seljaka dopuštaju kartelsko pravljenje cene, mesto tržišne ekonomije.
55.Akontacija?? Jel imao pre toga neku cenu?
Samo nek podupiru.