Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koji nacin, sa svog lagera, preko zadruge, doplata? Pojasni kad si vec napisao cenu.Suncokret zatvoren na 39,75din.
Radio direktno sa otkupljivačem. Bez posrednika. Roba sa njive pravo u silos.Na koji nacin, sa svog lagera, preko zadruge, doplata? Pojasni kad si vec napisao cenu.
Pa svi mi radimo direktno sa otkupljivačima. Posao je raditi direktno sa preradjivačima a oni ne rade sa poljoprivrednim gazdinstvima... Ja sam na suncokret već i zaboravio, kao što sam već pisao-serem im se u tu njihovu akontacionu cenu. Dogovarajte se ljudi direktno za cenu, bez akontacije,ako smete i možete, pa kako ispadne.Još jedna sugestija:ako već pišete cene navedite da li je bez pdv ili sa njim.Radio direktno sa otkupljivačem. Bez posrednika. Roba sa njive pravo u silos.
A ti se taman namamio na suncokret,od mene imaju pozdrav do nove kupovne politike.Suncokretova SACMA 28.5 din plus pdv (20 %) ili ti 34.2 dinara sa pdv!!! Neko je pricao o skoku cene ulja u prodavnicama. Sta dalje reci ...
Ja ga sejem pa sejem, iznosim samo cinjenice da su se utrgli sto su nam 1 dinar doplatili.A ti se taman namamio na suncokret,od mene imaju pozdrav do nove kupovne politike.