Peet
Član
E jbg sad, da se obesis!!! Dobro sto si ti dobio 40 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta mislis koliko su njima platili?Užas... Da se obesiš. Pratim vase objave cena. Na 37 din tvrdim da su vam uzeli najmanje 2,5 din po kg pa i do 3 din.
Jesam i to sam napisao. Kad sam ja dobio toliko zadruge su i više. Lepo se raspitajte pa će te se uveriti.E jbg sad, da se obesis!!! Dobro sto si ti dobio 40 din.
Minimum 39.75 a verujem na količine i više od 40 nekim zadrugama.Sta mislis koliko su njima platili?
Znam da si napisao da si imao dobru cenu.Jesam i to sam napisao. Kad sam ja dobio toliko zadruge su i više. Lepo se raspitajte pa će te se uveriti.
Da ali ja nisam mislio ništa loše mojim komentarom pa me je malo tvoj iznenadio. Uvek napišem kako jeste ma kako bilo. Često prećutim baš zbog bojazni od komentara.Znam da si napisao da si imao dobru cenu.
Ali vidim da jos si ziv, prebrodio si i ti neke losije cene iz ranijih godina pa nisi se obesio!
Pa šta niste prevareni? Ja kažem da jeste prevareni tj. ošišani za par dinara.Eeee, sad... Tvoj komentar je bio takav da ispadne da svi koji smo dobili do 37 smo nasamareni i plus spomenuo vesanje.
Ako se bojis negativnih komentara onda pricu bi svodio na drugi nacin.
Radi ti kako hoćeš.
Tvoja roba-tvoje pare-tvoja šteta.
Ja napušta temu do iduće jeseni.
Mislim da je malo 1 dinar.Misliš malo je ili zašto dinaar kad može tri???
pogrešna adresa.Mislim da je malo 1 dinar.