kova77
Član
Ja sam danas čuo da će biti cena 40dinara minimum , ozbiljni ljudi su u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sa trenutnom cenom kukuruza pokusavaju da izvaćare narod jos malo, od novog roda skoro nece biti nista i tu se prica zavrsava, video se danas sa mojim najboljim drugarom koji radi u MK komercu, jedan je od nekih direktora i bio na glavnom sastanaku i kaze opasna frka hvata ove glavne direktore jer su im svi magacini i silosi nikad prazniji u proteklih ko zna koliko godina, robe nema nigde a za izvoz vec ugovoreno a rokovi za isporuku isticu a barze stizu.Cek da padne kisa za vikend...ima da spere tu prasinu,a nas ce da preveslaju kao i svake predhodne godine...Kukuruz se kod nas odkupljuje po 17,5 din,za manje nego sto sam ja moj prodao u maju mesecu....kao da suse nema!!
Ja sam danas čuo da će biti cena 40dinara minimum , ozbiljni ljudi su u pitanju.
Bacevic Goran i nije on kriv vec sprovodi politiku firme.To ne liči na njih, bar do sad nikad nije bilo tako. Ko vodi Granexport u Ilandzi?
E pa od mene ce dobiti malo prc!!Podigao kredit koji planiram pokriti sa suncokretom.Zito cuti u magacinu a i kukuruz ce bogami.Iovako ga nece biti mnogo ali,i to malo ne dam u bescenje.To sa trenutnom cenom kukuruza pokusavaju da izvaćare narod jos malo, od novog roda skoro nece biti nista i tu se prica zavrsava, video se danas sa mojim najboljim drugarom koji radi u MK komercu, jedan je od nekih direktora i bio na glavnom sastanaku i kaze opasna frka hvata ove glavne direktore jer su im svi magacini i silosi nikad prazniji u proteklih ko zna koliko godina, robe nema nigde a za izvoz vec ugovoreno a rokovi za isporuku isticu a barze stizu.
Sta ce biti sa nama jos se ne zna ali realno se svasta moze ocekivati.
E pa i od mene boga mi, ako ne budu dali dobru i zagarantovanu cenu.E pa od mene ce dobiti malo prc!!Podigao kredit koji planiram pokriti sa suncokretom.Zito cuti u magacinu a i kukuruz ce bogami.Iovako ga nece biti mnogo ali,i to malo ne dam u bescenje.
Slavko nisam cuo za tog Milanovica iz Poljane ali,predpostavljam da nije veliki otkupljivac pa cenom pokusava privuci proizvodjace.Iskreno i 40 je malo.Kukuruz nisam obilazio odavno netrebaju mi jos stresovi,zito svi znamo kako je bilo tako da je taj suncokret mnogima slamka spasa.
Trenutno izlaze sa akontnim cenama od 30 do 40 din....