Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Madjarskoj na berzi je suncokret 315E,znaci kod nas ce biti oko 290-300E milina prava
Maxa drzi svinje na veliko koliko vidim a koliko god zeleo verovati takvom...ne mogu.
Jeste tako bilo, ali je onda isao izvoz suncokreta I bila je velika konkurencija, sada je izvoz zabranjen, drzava kao stiti domace preradjivace....Tako su počeli i 2012,start sa 35 pa na 38 i za par dana na 45.. dok smo završili žetvu ona na 50...ne nadam se toj ceni ove godine ali ne sme biti niža...mislim da će biti protesta
Послато са Tab2A7-10F
Jeste tako bilo, ali je onda isao izvoz suncokreta I bila je velika konkurencija, sada je izvoz zabranjen, drzava kao stiti domace preradjivace....
Objasni Dusane onom iz Bratunca o izvozu suncokreta iz Srbije!Jeste tako bilo, ali je onda isao izvoz suncokreta I bila je velika konkurencija, sada je izvoz zabranjen, drzava kao stiti domace preradjivace....
Kolko ja kapiram I znam, ne sme se izvoziti sirovi suncokret, sme sirovo ulje, to jst oni smeju (preradjivaci), a ne sirovo zrno. Mozda I gresim....
Onda su svi kupovali suncokret, mislim I izvoznici, a I preradjivaci, pa se ovi drugi pobunili, kao nece imati sta da rade.
Za protest, mislim tessko da ce biti.... mi smo svi vec polumrtvi.
Dace Bog. ja se nadam da bude 50Ipak se pominje akontna cena suncokreta od 45 din
http://www.agroservis.rs/radovi-u-polju-9
I psenicu su placali 14 u pocetku,rako da..To su samo price ,,nada se covek" pa i ja se nadam da ce da bude 60din/kh jer prinos ne predje 600kg/kj.
Juce me zove kolega sa fakulteta koji radi u jednoj firmi koja otkupljuje zitarice i suncokret,i pita me koliko ti placa zadruga suncokret ja mu rekoh da ne znam nisu izasli jos sa cenom ali su mi rekli da ako ce biti ''neka dobra cena '' koje ce placati oni onda bice od 36 pa do 38din a ako ce biti trenutna cena onda ce biti 32din citirao sam direktora medju vremenu kaze mi kolega dato je ta cena oko 38din koliko ce placati, useremm im se na suncokret i cenu nek ga oni poseju.
Po toj ceni će vrlo malo suncokreta da otkupi, ispod 40 dinara moj suncokret neče iči.Almex izaso sa akontnom cenom 30din+PDV i na to daje bonifikaciju ,kao prosle god dok ostali otkupljivaci nisu davali bonifikaciju