Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj iz Bratunca je za tebe doktor nauka za trgovinu i posao.Jos treba da probas da ubacis neke stvari u taj balon vazduha na ramenima da bi shvatio neke stvari.Al posto si tvrdoglav kao jedna redje vidjena domaca zivotinja,zamara me da ti objasnjavam..Kako god okrene ti si ove god na ratarstvu ispusio.Ja se nadam da ces dobiti papire i dici sidro za USA pa nam odozgo zeli dobro zdravlje i prosperitetObjasni Dusane onom iz Bratunca o izvozu suncokreta iz Srbije!
Ja razmišljam da istresem u šupu pa da saćekam konačnu cenu ,ko da više njegov je.Malo sam se razočarao u lokalne otkupljivače.
He-he!!! Razumes se ti u otkupu suncokreta do moga! Ako rep nemas da se izvetris od vrucina siguran sam da mozes usima! Tako da vodi ti tvoju brigu, a ja od ratarstva jos se dobro drzim, tako da jedno su tvoje zelje a drugo realnost!Taj iz Bratunca je za tebe doktor nauka za trgovinu i posao.Jos treba da probas da ubacis neke stvari u taj balon vazduha na ramenima da bi shvatio neke stvari.Al posto si tvrdoglav kao jedna redje vidjena domaca zivotinja,zamara me da ti objasnjavam..Kako god okrene ti si ove god na ratarstvu ispusio.Ja se nadam da ces dobiti papire i dici sidro za USA pa nam odozgo zeli dobro zdravlje i prosperitet
sta ces sejati, psenica-repica? Kukuruz kod vas slabo rodi.definitivno suncokret je kultura koja izlazi iz prolecne setve.
za ovakva pisanja pre 2-3 god su bili pojedini clanovi banovani a mnogi su i prestali aktivno da prate forum al kolko vidim pojedinim clanovima je dozvoljeno da pise sta god zeli i naziva ljude po svojoj slobodnoj volji ili po njegovom vaspitanju i nikome nista samo se prizmuri i teraj dalje pa makar se on zvao i PUTINPrivatnu prepisku bi bilo dobro prebaciti na privatne poruke, ovde je tema sucokret.
Gospodine kakve to veze sad ima cena suncokreta i vredanje ljudi nazivajuci ih nekakvim domacim zivotinjama i prosipajuci svoju pamet ostalim koji pratimo temuTaj iz Bratunca je za tebe doktor nauka za trgovinu i posao.Jos treba da probas da ubacis neke stvari u taj balon vazduha na ramenima da bi shvatio neke stvari.Al posto si tvrdoglav kao jedna redje vidjena domaca zivotinja,zamara me da ti objasnjavam..Kako god okrene ti si ove god na ratarstvu ispusio.Ja se nadam da ces dobiti papire i dici sidro za USA pa nam odozgo zeli dobro zdravlje i prosperitet
Kao smrt na bakuPutine stvarno si navalio na peeta.Preterao si.pogotovo sa time da ga teras u Usa.On zapad ne voli i veliki je patriota dokazano
Polako se dize prasina oko suse.
Videcete kako ce da krene cena suncokreta gore a i ostalih proizvoda.
Poznanik iz okoline Požarevca placa akontacijono 40 din. Ja mislim da ispod te cene nece biti, samo više.