Cena Suncokreta rod 2017

Potpisao sam ugovor za terminsku isporuku jos sredinom maja meseca na cenu od 313e . ili ti 285 + 10%pdv. Uljarice Backa e sada sreca samo jedno vozilo. Valjda cena otici gore za ostale kolicine.

Objasni Dusane onom iz Bratunca o izvozu suncokreta iz Srbije!
Taj iz Bratunca je za tebe doktor nauka za trgovinu i posao.Jos treba da probas da ubacis neke stvari u taj balon vazduha na ramenima da bi shvatio neke stvari.Al posto si tvrdoglav kao jedna redje vidjena domaca zivotinja,zamara me da ti objasnjavam..Kako god okrene ti si ove god na ratarstvu ispusio.Ja se nadam da ces dobiti papire i dici sidro za USA pa nam odozgo zeli dobro zdravlje i prosperitet:)

Privatnu prepisku bi bilo dobro prebaciti na privatne poruke, ovde je tema sucokret.

Kakva je situacija minimalna cena treba da bude 50din/kg.
Ovde kod mene jako puno se gaji suncokret, vrsi se svaki dan od 31.07 pa do danas jedva su sakupili 30vagona suncokreta umesto 200vagona koliko je bilo prosle godine za par dana,nema roda a oni nam daju neke cene smesne od 32-38din to je smesno minimalno bi trebalo biti 50din.Ako daju ovu smesnu cenu onda treba svi da bojkutuju jednu godinu pa da vide neka doteraju iz uvoza da vide koliko ce ih izaci a ne ovako,definitivno suncokret je kultura koja izlazi iz prolecne setve.

Taj iz Bratunca je za tebe doktor nauka za trgovinu i posao.Jos treba da probas da ubacis neke stvari u taj balon vazduha na ramenima da bi shvatio neke stvari.Al posto si tvrdoglav kao jedna redje vidjena domaca zivotinja,zamara me da ti objasnjavam..Kako god okrene ti si ove god na ratarstvu ispusio.Ja se nadam da ces dobiti papire i dici sidro za USA pa nam odozgo zeli dobro zdravlje i prosperitet:)
He-he!!! Razumes se ti u otkupu suncokreta do moga! Ako rep nemas da se izvetris od vrucina siguran sam da mozes usima! Tako da vodi ti tvoju brigu, a ja od ratarstva jos se dobro drzim, tako da jedno su tvoje zelje a drugo realnost!
Ja mogu sutra vani otici ako zelim ali ti ces tu da trunes zatocen u tvom zatocenistvu!
I sklanjaj mi se ... iza svakog mog nekog posta kenjas bez ikakvog razloga, plus vredjas i u vise navrata i po nacionalnoj osnovi! Bilo bi pametno da administrator procita tvoje postove i vredjanje i posalje na odmor kojeg na forumu si zasluzio! Odavno je trebalo, ali ne znam razlog sto ti stalno gledaju kroz prste! Odveslaj lepo i zaboravi me jer si totalno nebitan!

Putine stvarno si navalio na peeta.Preterao si.pogotovo sa time da ga teras u Usa.On zapad ne voli i veliki je patriota dokazano

Suncokret je diskutabilan za cuvanje,mora biti mnogo CIST i dosta suv.Ne igrajte se jer cete brzo skuvati jaja,razvija lepu temperaturu.

Privatnu prepisku bi bilo dobro prebaciti na privatne poruke, ovde je tema sucokret.
za ovakva pisanja pre 2-3 god su bili pojedini clanovi banovani a mnogi su i prestali aktivno da prate forum al kolko vidim pojedinim clanovima je dozvoljeno da pise sta god zeli i naziva ljude po svojoj slobodnoj volji ili po njegovom vaspitanju i nikome nista samo se prizmuri i teraj dalje pa makar se on zvao i PUTIN

- - - - - - - - - -

Gospodine kakve to veze sad ima cena suncokreta i vredanje ljudi nazivajuci ih nekakvim domacim zivotinjama i prosipajuci svoju pamet ostalim koji pratimo temu

Forum je u autu kao EU,dozvoljava se frljanje vredjanje sve po volji.Mozda gresim ali sticem utisak da sve vise clanova foruma ima veze sa poljoprivredom dok trci do trezora i nazad sa papirima dok tata obradjuje zemlju.izvinite ako gresim.

U mom slucaju gresis.Sve sam obradjujem od oranja do vrsaja pa i trezora bez caleta.Cale ne zeli da bude poljoprivrednik.No ne ljutim se.Drugar iz drugog sela poceo pre dva dana vrsiti suncokret.Kolko ja znam za sad jedini vlaga od 6 pa do danasnjih 9%.Cena nista pa ni akontacija.

Poznanik iz okoline Požarevca placa akontacijono 40 din. Ja mislim da ispod te cene nece biti, samo više.

Nazad
Vrh