Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam cuo da je pritisak na Bimal ogroman da cena ne ode gore a mogla bi da bude lepa kako kazu.
Ja bih ipak da se udruzimo kao akcionari i otkupimo jednu uljaricu i sav rod od nas akcionara guramo tamo.
A vrsete 500-1000 kg,tako si napisao pre neki dan,sta je tu realno.Realna cena sa kojom bi većina bila zadovoljna je oko 42 din sa pdv-om.
A vrsete 500-1000 kg,tako si napisao pre neki dan,sta je tu realno.
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
Jasta je pocela da se gubi,vidi se.Ne kose svi toliko.To su prvi suncokreti koji su pregoreli.Prosek će biti bolji.Recimo kod mene neoma iz martovske setve dala 2000kg/kj čisto za naplatu.
Počela je da se gubi realnost.
Samo hocu da kazem da sam ja opet bio u pravu oko cena kad su drugi rekli da ce biti pre 40+ dinara i ja sam rekao koja ce cena biti jer sam zznao unapred.
Kostic kupuje po 37-38 iz Madjarske kazes?Garant hoce da preproda po 45+.Nula od ljudskog bicaU nekim krugovima se prica provlaci da Kostic poceo sa uvozom suncokreta iz Madjarske sa cenom od 310e/t sa lpacenim prevozom.
Meni je akontaciona cena sa 37 pala na 36, samo da do kraja nedelje na padne 30