Ratar Torak
Član
Informacija iz prve ruke CENA SUNCOKRETA CE BITI 65dinara do 68dinara,ali nazalost ta cena je za 2 kilograma,majke im ga lopovskim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Informacija iz prve ruke CENA SUNCOKRETA CE BITI 65dinara do 68dinara,ali nazalost ta cena je za 2 kilograma,majke im ga lopovskim
Oni su drzava, oni su nas spasili od propasti, nece valjda oni da placaju tamo neke zakupe. A I sto bi, da nema njih, ne bi ni tih njiva bilo, jel tako ?Možda kod našeg arapina andreja,u sistemu za navodnjavanje i na njivama bez plaćanja zakupa
Uljarice backa 30din akontacija.
Nada poslednja umire.
pusti ti Begejcane oni su manjina u nerazvijenoj opstini a rodi im bar 30 posto vise nego drugima jer imaju ekstra zemlju a posto su smeteni to jest nerazvijeni dobijaju i vecu cenu, rumunska poslaIzvanredan humor vas iz toraka
Ja sam par puta napomenuo da jako tesko moze cena suncokreta prelaziti cenu repice.
kakav nacionalizam ,ja sam rumun odrastao u torku samo kazem kakva im je zemljaOdakle toliko u zadnje vreme nacionalizma i sovinizma na forumu?