banePA
Član
A jos jaca logika im je kad ti kazu pa platicu na kraju kao i svi i onda te zakine za dinar ili 0,5 dinara. Strasno, samo u zemlji Srbiji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio mi danas kuci jedan otkupljivac nudi 37dinara akontaciono.
I samo jos da dodam da mi kaze bice preko 40 sigurno.
Jel ti isplatio napred ty akontaciju 37-40din?Ili su to samo neke price rekla-kazala itd?I ja bi hteo da cena suncokreta bude 50din sto vise to bolje za nas,ali kakva je trenutna situacija kazu da ako ce platiti neku dobru cenu bice cena od 35-38din a i to je pitanje da li ce platiti jeste da suncokreta nema roda(ali je najvise posejano u zadnjih 2-3godina), danas mi bas kaze direktor sreli smo se u gradu ja ga pitao za cenu kaze on 31din ako ce biti neka dobra cena bice do 38din ali nista jos se ne zna.
Kako cujem od radnika zaposlenih u "Dijamantu" remont je pri kraju , spremaju se za otkup.Zbog nesigurnog poslovanja Agrokora mnogi otkupljivaci izbegavaju saradnju sa Dijamantom koji je povlacio veci deo suncokreta. Kako ce se to odraziti na cenu? Da li ce ostale uljare i eventualne firme izvoznici platiti malo ili ce Dijamant izaci sa primamljivom cenom da bi dosao do robe?