Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko znam GE isplaćuje po 24 I oni su MK za sada nema informacija o doplati.U MK sam čuo da će konačna cena biti 27 dinara i počeće sa doplatom za koji dan
Koliko znam GE isplaćuje po 24 I oni su MK za sada nema informacija o doplati.
Koja zadruga je to ?Meni u petak isplacen suncokret po ceni od 25 + PDV, sto daje cenu od 27 dinara.
Evo ja ti sad kazem ako nebude cvrstog ugovora ne sejem. Sejacu gricka ,ali konzumni bez ugovora merkatilni jok zivi bili pa videli .Sad svi tako pricaju.Pa kad u martu pocnu "deliti" takozvano besplatno seme, i taj ce da posije suncokret koji nije ni pomislio.
Kod nas veci koji siju 3 kulture u plodoredu ni jedan nace smanjit povrsinu, u suncokret ima malo ulaganja, a posle njega najjednostavnije posije psenicu.
Suncokret je prosle godine izvuko sve one koji su ga imali(nazalost ja nisam imao), a ove godine dao extra prinos.I najizgubljeniji paor je imao 18-20 meteri po jutru x 27 din, dobio preko 50.000 din po jutru.Kukuruz opet podbacio, ko ima 4 tone taj je medju rekorderima x 12-13 din(jer imas dosta odbitaka na vlagu) malo ko ce kod nas da premasi 50.000 po jutru.