Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je izašlo 10x više traktora , ništa nebi bilo isto. Postigli bi neki napredak kao i svaki prethodni putNemoj tako uprosteno SVIMA, odgovara drzavi i preradjivacima-izvoznicima. to sto su protesti propali i vecina ljudi nije izaslo ne znaci da su zadovoljni!
od protesta do sad kako se odvijala situacija meni je jasno i da je izaslo na ceste 10x vise traktora = bilo bi isto, ovo je moralo da se otme i .
narvno moje misljenje!
Sa 10x vise traktora mogla bi i vlast da padne komsija moj al cena suncokreta nikako!Da je izašlo 10x više traktora , ništa nebi bilo isto. Postigli bi neki napredak kao i svaki prethodni put
Nemoj tako uprosteno SVIMA, odgovara drzavi i preradjivacima-izvoznicima. to sto su protesti propali i vecina ljudi nije izaslo ne znaci da su zadovoljni!
od protesta do sad kako se odvijala situacija meni je jasno i da je izaslo na ceste 10x vise traktora = bilo bi isto, ovo je moralo da se otme i .
narvno moje misljenje!
Ako nedaju naprolec radim samo sa kukuruznim plocama.znači biće doplate do 35 din