steva 1984
Član
Izgleda da je konacna cena od 25 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zar nije 25 + pdv ?
Znaci 23,15*pdv?! Sramotaaa.......Jel ulje pojeftinilo na 60 dinara?!Auu bre ljudi nema nema 27din nema PDV ravno 25 din to je konacnoooooooooooooooooooooo.
Znaci 23,15*pdv?! Sramotaaa.......Jel ulje pojeftinilo na 60 dinara?!
Da me neko pogresno ne razume ovo sam napisao od muke mamu im lopovskukako da pojeftini ulje kad je skocila cena struje,gasa i ostalog.Pa nemogu oni da rade za gubitak.
Kod nas obicno dodaju.Jbg monopol.Cveja moj covek sto se tice primesa
samo sto moj do obracuna izgubi usput pa mu ostane 1-2%
ma nisu im dobra ta merenja, znaju i oni sami pa neki popustaju a neki bi jos i dodali da mogu!
Moze da bude da nas zavrcu nije iskljuceno ali,svi mi znamo da uljare ne donose cenu.ne znam odakle nekim ljudima konacna cena , danas sam zvao dijamant i dalje avansno isplacuju 24 din konacna cena se i dalje ne zna( to mi je rekla zena sto radi na obracunu u uljari) . Mozda vas vaze zadruge zavrcu ili ko vec
Danas imam neku informaciju verovatno ce biti doplate 2 dinara na tih 25 dinara.A jedan mi trgovac kaze da su ekstra zadovoljni uljari(verovatno zbog cene) i nesto kaze da bi izasli na prolece sa nekom ponudom da njihovo seme obezbede i podele uz ugovore za dz. da se poseje opet suncokret.Dali se zna mozda konacna cena suncokreta ?