Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
proculo se i kod nas to, znaci da ipak imaju stete od blokada i da hoce da se svete zbog toga.Gde mi zivimo majku im lopovsku...Nezvanicno,nacuo sam nesto da Viktorija pominje nekakvih 19 din.za suncokret.Nemam vremena da to proveravam da li je istina ali prica se.
Izvoz ide samo tako.Za sta se pune barze,nego za izvoz,jedan otkupljivac kod nas samo za makedoniju vozi,nista ne prodaje ovde.Sacuvaj boze kakvo je ovo trziste kod nas.Ima li ikakve sanse da se izveze taj nas suncokret?Postoji li neka firma ili udruzenje koja ce organizovati otkup preko nekih stranih uljara?
STA SLEDECE GODINE !?!?!Kakvih 19din jesu oni normalni pa samo za pulsar moram dati 60 000din a gde je seme oranje djubrivo itd itd. nemogu troskove pokriti pa za cega mi radimo za lepe oci neka zato ce dogodine popusiti oni
DA DA a sto onda svi trgovci danas nude 25 + pdv, a neki cak i 25,60 +pdv a ne treba im suncokretproculo se i kod nas to, znaci da ipak imaju stete od blokada i da hoce da se svete zbog toga.Gde mi zivimo majku im lopovsku...
Nerazumem tvoj komentar?DA DA a sto onda svi trgovci danas nude 25 + pdv, a neki cak i 25,60 +pdv a ne treba im suncokret
E na to sam i mislioPa kako ne razumeš? Interesovanje za suncokretom kao i ponuđena cena se povećava.Nekome treba suncokret i pored priča da ga niko neće otkupljivati.Ide sve u izvoz i sa cenom od 28rsd/kg i izvoznici imaju extra zaradu.
Pa kako ne razumeš? Interesovanje za suncokretom kao i ponuđena cena se povećava.Nekome treba suncokret i pored priča da ga niko neće otkupljivati.Ide sve u izvoz i sa cenom od 28rsd/kg i izvoznici imaju extra zaradu.
Ko otkupljuje po 28 dinara?Ako je nekome za utehu po 28rsd/kg sa pdv-om se može suncokret veoma lako prodati.Zbog toga verujem da će cena ipak otići preko 30rsd vrlo brzo.