dragan.kovacev
Član
Moja saznanja su 40din.
sve ostalo je podjebavanje raje, a raja se pali vise nego pavijan-gologuzijan...
sve ostalo je podjebavanje raje, a raja se pali vise nego pavijan-gologuzijan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo mi bas nije najjasnije.Увози се биодизел код нас, ове године почели баш доста. Колико знам највише из Српске, тамо има сунцокрета колико оћеш. И то било без акциза, па онда увели акцизе на иницијативу привредне коморе. Подршка бизнису, наша комора.
А код нас се не ради, зато што ми волимо да се на нама заради три пута. На семену, на уљу, на сачми.
Marko hvala a pricamo o obnovljivim izvorima energije imali ista u ovoj drzavi da je normalno,neverovatni smo,za posmatranjeЗезам се, ни мени није јасно како се из Српске увози. Можда је порекло нека друга сировина, а не репица, соја и сунцокрет.
ne zna nikokoliko daju sačme za kilo zrna?
Olga Čurović da nam ga tesno skroji ,cena zavisi od popijenih vinjakaU petak uljari imaju sastanak oko cene suncokreta videcemo sta ce biti .
Danas sam proverio ovu informaciju i moj reci da je NETACNA!Cujem da je U Deliblatu kod Pincija cena suncokreta istaknuta 26 din. . .
Pa jel veca ili manja ili uopste nisu ni izasli sa ponudom?Danas sam proverio ovu informaciju i moj reci da je NETACNA!
Зезам се, ни мени није јасно како се из Српске увози. Можда је порекло нека друга сировина, а не репица, соја и сунцокрет.