Nije izbačen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А који су то леви ликови са стране?Mozda zato sto ne daju za pravo da ih nasamare neki levi likovi sa strane !
https://postimg.cc/ygdPT3JY]miss you dad poem[/url]Oni partizani koji su isplivali niotkud i dozvoljeno im je bilo da odu na pregovore i nasamarili sve nas koji smo izasli posle 10 godina u takvom broju, sad treba proci jos 10 kako bi ih mogao opet videti! Ako?!
Mislim da vam je sigurnije i bolje bilo da odete i potpisete, jer i ovako je luda kuca, a ne jos da im se salje naknadno nesto.Мене малочас звали из управе за аграрна плаћања.
Кажу ми да на две отпремице које су ми издали на силосу ономад када је постало јасно шта ови из управе траже, тамо где пише колико кила робе има по ЈУС-у и колико је прво плаћено и потом доплаћено, нема мог потписа. Питали су ме да дођем сутра или прекосутра у управу у БГ-у да им потпишем та два листа. Рекао сам да не могу и питао за неки други начин. Договор је да им те две отпремнице, са све својим потписом пошаљем на ону стару адресу и напоменом да је то допуна документације мог "случаја" број тај-и-тај (издиктирали ми). Идем сутра сабајле на силос за та два документа, па да им одма' шаљем брзом поштом.