Promenio je davno.Gde mogu podići izvode iz Procredit banke ? Kod naas su samo slot mašine i sektor za kredite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Promenio je davno.Gde mogu podići izvode iz Procredit banke ? Kod naas su samo slot mašine i sektor za kredite.
Odeš u banku i kucneš na ona staklena vrata tu su gospođe od 8 sati.Gde mogu podići izvode iz Procredit banke ? Kod naas su samo slot mašine i sektor za kredite.
Da li se mogu poslati dva zahteva od razlicitih otkupljivaca posto je sin predao nesto kg. drugom otkupljivacu a te papire nije stavi u kovertu.
Tako sam i uradio, uspešno završio poduhvat. Bile su veoma ljubazne.Odeš u banku i kucneš na ona staklena vrata tu su gospođe od 8 sati.
do 15tog su predaje, a datumi isplata koliko sam razumeo - nisu spomenutiProđe 15-i.Da li je nekome legla doplata?
Da al do koje nove godine?Rekla nova ministarka do nove godine ima sve da poplaćaju.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ja sam izračunao 27,7t/ha, znači dobra ti je računica. A ostalo ...Mene ne cudi,mrzim imperijalni sistem,znam dosta toga,ali ovo kod tezine me najvise nervira.400 bushela kukuruza nije isto za svaki usev,ima razlike,za neke puno,za neke manje.
Ovaj prinos kukuruza ako sam dobro sabrao,oduzeo ,je oko 28t po hektaru.
meni ali se iznosi ne slazuSad mi upravo leglo 20000 od ministarstva, uprava za agrarna placanja sa naznakom subvencije za biljnu proizvodnju. Cekam uplatu i za suncokret i za osiguranje ali mi se suma ne uklapa ni u jedno…
Jesu li jos nekom legle pare od jutros
Sent from my iPhone using Tapatalk