DusanA
Član
Pre ce biti, prvo vas clanove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja clan ?Pre ce biti, prvo vas clanove.
Moze biti. Eto ja dobio, a sin iako je i on bio jos nista.Mozda prvo isplacuju ko je bio na.protestima ?
Mislis da si vickast??Mozda prvo isplacuju ko je bio na.protestima ?
Библиотеке, библиотеке...Ja clan ?
Pošto vidim da si ti jedan od dežurnih, jel znaš koji su bili zahtevi, ako znaš navedi?I sad ispadne da time sto cemo dobiti jos 7.8 din po kg da smo ispunjeni do vrha i zahvalni Stigu i onim pregovaracima koji su ispusili i nasamarili sve ostale zahteve radi ovih 7.8 din!
Nije se apsolutno nista postiglo i sve je ovo bilo ravno nuli i pljuvanje po svakom paoru koji je palio traktor tih dana i izasao na protest!
Ovih usranih 7.8 din kojima se sada radujemo ima da nam izadju groz **greška, borice se a inemaju potrebe kroz borbu da ih vrate na mnogo laksi nacin nego sto ce ih davati i to kroz svakakvih radnji za koje su oni specijalisti!
Tebi će doneti na kućnu adresuJa ništa, kako sam poslao nit potvrda o dostavi, nit me ko zvao, nit pare ležu.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Nisi jedini...Ni ono od osiguranja još nisam dobio. Kakve sam sreće ja ću biti u onoj kritičnoj grupi "žao nam je, sva sredstva su potrošena......"
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pošto vidim da si ti jedan od dežurnih, jel znaš koji su bili zahtevi, ako znaš navedi?