Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aha,onda ništa,pretpostavio sam da je tako ali da pitam reko ako je i to poljoprivredni namenski onda bi lako.Nije, sa namenskog racuna mi prelaze pare na taj racun za 24 h, to su mi u banci Inzezi uvezali ta dva racuna
Kao namagarcili ,pa zar ne mora da bude usev u setvenoj strukturi?Samo da ne bude kao sa izmenom setvene strukture sto su nas zamagarcili da menjamo.
Niko ne trazi setvenu strukturu, i ne spominje se nigde cak.Kao namagarcili ,pa zar ne mora da bude usev u setvenoj strukturi?
Pa i ovako moze, ima gomila otkupljivaca sto se bave i poljoprivredom, uplate sa svoje firme na pg svoje pare i eto kao trgovine. Posalju zahtev i eto lake love a moze da budu milioni u pitanju. Nesto ovako sam vec nacuo....Mislim da je poenta izvoda iz banke samo da se vidi da je zaista bilo trgovine, da se ne traži izvod iz banke bilo bi mnogo muljanja.
Gde mogu podići izvode iz Procredit banke ? Kod naas su samo slot mašine i sektor za kredite.
Zasigurno je tako. Ili NS, ili da ti posalju poštom ako imaš tamo u banci nekog ko radi sa tobom, pa da izdaju ali da nisi lično tamo. Evemtualno neko sa ovlašćenjem.Hoćeš da kažeš da sada za svaki jedan papir treba da idem u Novi Sad????
Hoćeš da kažeš da sada za svaki jedan papir treba da idem u Novi Sad????