Ja озбиљно питам, а теби је из неког разлога смешно.Zamisli da si imao dva nepoznata broja
Јок. Обављено пре десетак дана.Да није пописивач?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja озбиљно питам, а теби је из неког разлога смешно.Zamisli da si imao dva nepoznata broja
Јок. Обављено пре десетак дана.Да није пописивач?
NemaProbaj da li ima viber, mozda vidis ko je
Преко апликације "Еверибади" избаци ово:Људи, имао сам у суботу 29-ог преподне пропуштени позив са броја 061 64 33 714 кога сам приметио тек дан касније. Из поште сам јутрос покупио повратницу за онај захтев управи за аграра плаћања - послао сам је 26. а по тој повратници, они су је добили 28. Заголицало ми је знатижељу, да пропуштени позив нема везе са захтевом, па сам малочас пар пута покушавао да добијем онај 061 број, али је вазда заузет, а потом добијам поруке да је број поново доступан, поново зовем, па или је број заузет или звони, без да неко одговори на позив.
Да није још неко имао неки позив са броја кога сам написао и ако су некога контактирали из управе, са којих бројева су се јављали - фиксних или мобилних?
Nisam procitao uredbu.Da li si pročitao uredbu?
Sta ce biti kolega? Nema nista od tih para, dobice paoriniz stiga i mozda jos neko. Da su hteli da nam daju pare ne bi pravili javni poziv i zezali nas sa papirima.Ja se ne nadam da ce nesto biti ove godine.
Ja nisam ni dao posebno kopiran račun.. Pa broj računa imaju na svakom izvodu. Zvao i kažu nije problemJa sam sam sebe otpisao, necu ni dobiti jer sam dao pogrešan racun u banci, kada sam uvideo gresku pokusao sam da to ispravim, ali otkupljivac i banka ne zele da to rese, receno mi je da se to ne moze ispraviti,greske se placaju skupo