Cena Suncokreta 2011

Nama je u selu u zadruzi isplaćeno po 32 din i ako bude cena isla gore biće doplate.

A kod Premila (lux in agrar) nema cene, stim da mi je rekao da će možda ići i gore, jer na berzi ima trgovanja po 34 + PDV...

AKo oni misle da se suncokret seje zvog plodoreda, grdno su se presli. Suncokret se seje zbog profita, i ako nema zarade na sunokretu, nece ga ni biti na njivama

Kod nas se nekad sejao,sada su jako male povrsine pod suncokretom iz istog razloga kao sto je ovaj sad-mala cena.

Cene suncokreta na berzi u Budimpešti FJUČERS OKTOBAR 2011 353,59 €/t FJUČERS NOVEMBAR 2011 371,05 €/t

te cene su sve Ok, ali kako to objasniti Viktoriji gosp Misku da malo pogleda okolo i da i nama plate tu cenu "svetsku"!!!!!

Zrdavo Zemljoradnci ! nemoj te se tolko raspravljati i kukati o ceni suncokreta da je mala , treba da nam bude jasno da mi Poljoprivednici mi smo ZADNJA RUPA NA SVIRALI i uvek smo mi najviše na gubitku u POLJOPRIVEDU. A oni veliki koji su sad u kancelarijama u folelji najviše zaradjuju sa naših leđa to treba da znamo. Pozdrav iz Grebenca :ppozdrav:

Nazad
Vrh