Cena soje rod 2015.

Sam kazes da ide i to kilavo, ne znam sa kojom kolicinom ti raspolazes, ali zamisli da imas 100 t ili vise!!! Kad bi uspeo prodati na sitno ekstrudiranu?!!!

Ako ne počneš da je prodaješ, onda nikad nećeš završiti...
 
07.03.%20CENE%20ZITARICA.jpg
 
jel ima neko konkretne informacije koliko ljudi tj. firme pla'aju soju kad im odneses na kantar. ovo sto pise na berzi pisi propalo.
juce mi kazu konkretno agrosoja kac 19 din konacna cena i mlin djurdjevo 19 din. konacna cena isplata odmah na ruke ili za 2 dana na racun
ima li ko jos kakvu informaciju.
 
Voleo bih da cena ovakva bude novom rodu na jesen, ali da rodi kao 2014. godine. Uklopio bih se za razliku od nekih kojima je i 75 din/kg malo sa dobrim rodom.
 
Neko je pisao za cenu psenice kako je uzas, ali se ocekuje rast cene soje, i posle dan-dva otisla na 39. Pa sam pomislio da neko zna sta ce biti...
 
Otisla gore jedan dinar, da bi se odmah vratila dole jedan dinar. Ne znam, cena moze da poraste ako susa na leto a pre zetve bude razmera 2012.
 
Otisla gore jedan dinar, da bi se odmah vratila dole jedan dinar. Ne znam, cena moze da poraste ako susa na leto a pre zetve bude razmera 2012.
E bes tu srecu.Cena treba da bude normalna,da se na njoj zaradi od svog rada,a ne da prizeljkujemo susu,da bi dobili cenu za proslogodisnju (ko je ima),a da onda od ove nemamo nista za prodati.Bolje nek ona bude rodna.Nije nam priroda kriva za cenu,vec neko ko ovom zemljom hoda.::jako_besan::
 
danas prodao svu soju za 39 din. kazu da ce ici gore ali ja nisam mogao da cekam vise
 
Ovde kod nas se može kupiti sojina sačma po 343e plus pdv po toni , u rinfuzi na kamion . Made in Argentina , dabome genetska jer druge nema , a mi nesmijemo da je sijemo , a ova naša nemože ništa skuplje , nije u redu , pitam se za koga navijaju ovi naši "premarijusi" : za par trgovaca ili za hiljade proizvodjača ?
 
Prodao po 40 dinara.Slaba zainteresovanost trgovaca svi je hoce ali za manje para i da im skupis za kamion,a cena manja nego u zetvi ::lose::. Smanjujem povrsinu pod sojom ove sezone.
 
Nazad
Vrh