grunt
Član
Isto kolega kao i iz skladista silosa....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgubili smo 10 evra po toni na osnovu kursa evra,al dobro.Jutros prodao soju.Cena 41 rsd.Ista kao i jesenas u žetvi.Nisam ništa ućario jedino nema lagera.
Ne bih se slozio da ce se sa manje posejane soje postici veca cena. Bezbroj puta se pokazalo da zasejana kolicina nema veze sa cenom. Nismo mi faktor na trzistu koji moze da poremeti bilo sta.
Nasa soja ne moze biti nikakav faktor na trzistu u Srbiji jer je ogroman ulaz gmo soje, a sirotinja kakva smo mi jede samo jeftino ne gledajuci na zdravlje. Ovog momenta na nasoj soji najvise zaradjuje drzava i izvoznici jer ona ide za zemlje EU gde se placa kao zdrava soja koja nije GMO.
.
Raca ne skida lezarinu nikome, bar do sada.Jel su naplatili lager ili za starog koperanta bez lagera?
To je u redu trtmrt da se radi samo o GMO free soji, ali ti ne citas sta sam napisao. Izgubili smo bitku sa GMO sojom na nasem trzistu, ali jos uvek nasa soja vredi u EU samo sto mi ne zaradjujemo vec drzava I trgovci. Nama su podvalili kukavicije jaje, ako razumes.
Ne mogu da tvrdim ali mislim da je problem baš u tome što je EU poklekla pred GMO lobijem i počela da koristi modifikovanu soju. I tamo gledaju da što jeftinije prehrane stanovništvo a sa druge strane nemaju ni oni previše izbora pred ultimatumom moćnijih.To je u redu trtmrt da se radi samo o GMO free soji, ali ti ne citas sta sam napisao. Izgubili smo bitku sa GMO sojom na nasem trzistu, ali jos uvek nasa soja vredi u EU samo sto mi ne zaradjujemo vec drzava I trgovci. Nama su podvalili kukavicije jaje, ako razumes.
Sta reci osim SRAMOTA! Mi smo je jesenas kad je ovrsena prodali po 41din.Sa sojom se nesto opasno desava,nudim je po 38 din niko je nece od danas spustam cenu na 36din pa ce da vidimo.
Gde nudite?Na privatnim berzama oglasom?Sa sojom se nesto opasno desava,nudim je po 38 din niko je nece od danas spustam cenu na 36din pa ce da vidimo.
Gde stignem i na berzama i otkupljivacima i na oglase i svi bi jel moze jeftinije ili sad nam ne treba.Gde nudite?Na privatnim berzama oglasom?
Koliko placa Arpad?