Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi sa kojim kolicinama raspolazete trgovce zanima samo da imaju za kamion ispod toga im naravno nikad netreba ili im treba ako od vise njih nakupi soje.Jedino ako ima neki manji preradjivac u vasoj okolini pa njemu prodati.A na berzi niko od nas za njih nije zanimljiv koliko sam skontao ja sam par puta pukusao da prodam preko berze sve su me kontaktirali i dolazili hostapleri.Ovo je sasvim normalna situacija sa padom jer tek treba da se zasniva novi tov i trenutno to sve stoji pa im soja netreba mislim treba njima al ne po toj ceni sad im je sansa da ucare po povoljnijoj ceni i na sve moguce nacine gledaju da obore cenu a kad soje nema onda zabrana izvoza,placaju potroseno gorivo u prevozu samo da im dovuces,trebaju im i polovice od selektriranja...Gde stignem i na berzama i otkupljivacima i na oglase i svi bi jel moze jeftinije ili sad nam ne treba.
Koja kolicina je u pitanju?Jel kupuje neko uopste soju na podrucju Ruma-Pecinci-Pazova ?
Da, da, mesto da imam osecaj kao da se bavim poljoprivredom, imam osecaj kao da sam na ruletu... Draz jebe mamu. Pardon
Srasno. Kako nam je krenulo mozda cemo ove godine morati mi njima da placamo da nam uzmu sojuDanas bio u uljarici i cena soje 38 din, ali trenutno ne otkupljuju. Kazu cena jos ide dole.