Sam kazes da ide i to kilavo, ne znam sa kojom kolicinom ti raspolazes, ali zamisli da imas 100 t ili vise!!! Kad bi uspeo prodati na sitno ekstrudiranu?!!!
Ako ne počneš da je prodaješ, onda nikad nećeš završiti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sam kazes da ide i to kilavo, ne znam sa kojom kolicinom ti raspolazes, ali zamisli da imas 100 t ili vise!!! Kad bi uspeo prodati na sitno ekstrudiranu?!!!
Posto ti je pogaca?Ja sam semensku prodao za 60 din a merkantilna ne treba nikome.... Ekstrudiram soju u griz pa prodajem na malo, ali i to jako kilavo ide....
Pa jeste 39rsd,a mozda i nije?jeste 39 din
brzo sam kucao
E bes tu srecu.Cena treba da bude normalna,da se na njoj zaradi od svog rada,a ne da prizeljkujemo susu,da bi dobili cenu za proslogodisnju (ko je ima),a da onda od ove nemamo nista za prodati.Bolje nek ona bude rodna.Nije nam priroda kriva za cenu,vec neko ko ovom zemljom hoda.Otisla gore jedan dinar, da bi se odmah vratila dole jedan dinar. Ne znam, cena moze da poraste ako susa na leto a pre zetve bude razmera 2012.