sale ratar
Član
Do kraja nedelje se kreće punom parom u soju ako bude lepog vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko to otkupljuje po toj ceni?Priča se u našem kraju da nude za novu soju 57 din sa pdv, plaćanje na rudi
Miroslave ko to plaća? Ja bih doterao moju pošto nemam ugovorenu proizvodnju kod nikog.Priča se u našem kraju da nude za novu soju 57 din sa pdv, plaćanje na rudi
Evo zvao sam danas da mi odgovori koja je cena,stara soja posle cene od 59 dinara kod njega sto je je bila prosle nedelje danas je 40 dinara a nova ce ici kaze po 30 dinara ja neznam za vas ostale ali ako ta cena bude ja moju skladistim a oni neka nadju soju za te pare.Da je rodila 2000 kg/kj pa da razumem ovako neka stoji kod meneJutros dvojicu okrenuo telefonom nudim im nesto malo stare soje,jedan nece jer ceka kao novu soju da padne cena a drugi nezna cenu kaze da zovem sutra.Sto se prave blesavi neznam ali rod soje je dosta los kod nas moze 80 % atara da pocne sa kosenjem,rodjak mi doneo malo njegove soje sa titelskog brega sitna da bog sacuva nije uopste dobro nalila prosle godine imao bolju soju na toj istoj parceli.