nikola indjija
Član
Danas cuo informacija iz viktorije soja 35,suuncokret 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kolika će cena biti za 1 kgBiće 57 +pdv.
Eto oped. a da nije rod iz 2011.da nije to cena za rod 2012?
vec su neki vrsili?!bog te covece...Eto oped. a da nije rod iz 2011.
Covece kod nas u okolini neki vrsili rane sorte i prodali po 60-ak dinara. Ne znam sta tu nije jasno.
Vršili i to 600 kg/k.j. x 60 din.,što dođe celih 36.000 din. po jutru.vec su neki vrsili?!bog te covece...
Napiši kojuda si putovao kroz Srbobran,imamo mi i Kipovo prema Drljanu i Feketiću.kakva je to soja koja je dala 600 kilograma i to u Srbobranu.Pa prošao sam kroz vaš kraj za vikend, pa Vaša je soja bila bolja nego kod mene.Manite se više te priče,bar Vi Srbobranci
Jeste samo prosli ili ste stali, razgrnuli soju i videli broj i izgled mahuna i nalivenost zrna, posto nije to isto?kakva je to soja koja je dala 600 kilograma i to u Srbobranu.Pa prošao sam kroz vaš kraj za vikend, pa Vaša je soja bila bolja nego kod mene.Manite se više te priče,bar Vi Srbobranci
Išao iz Novog Sada za Vrbas na ulazu u Srbobran sa desne strane jedno kilometar možda jačeNapiši kojuda si putovao kroz Srbobran,imamo mi i Kipovo prema Drljanu i Feketiću.