A inace ima razlike u ukusu ?Da nismo izvezli svoju a uvezli GMO? Lepa je razlika u ceni a kad zamešaš u stočnu i ljudsku hranu ni ne osetiš razliku u ukusu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A inace ima razlike u ukusu ?Da nismo izvezli svoju a uvezli GMO? Lepa je razlika u ceni a kad zamešaš u stočnu i ljudsku hranu ni ne osetiš razliku u ukusu.
Nema nikakve zato je idealna za export-import trange frange. Razlika se primeti u morfologiji i fiziologiji posle dve tri generacije ali to su sitnice.A inace ima razlike u ukusu ?
Malo šale u teškim vremenimaPa malo pre rekoste da ima razlike...
Nema potrebe da se przi na njivi ja sam svoju skladistio roda 2012 preko 25 tona u cardaku i semensku u garazi bitno je da nedodje u dodir sa vodom,imam jednu tonu sto mi je odstalo stare soje u cosku cardaka super izgleda,kao da sam je doneo juce sa njiveDPS class cuti za novu cenu soje. Ne znam da li je neko skidao, moja ce da se przi na njivi jos tri nedelje min. Sto se tice odokativnog prinosa, po onome sto sam video u Macvi, vecina je zrela za zetvu, slab broj spratova i mauna, maune tanke a zrno ugl. smezurano... Ako cena bude ispod 45. nema tu leba...
VIKTORIJA akontna cena 35 dinaraPar viktorijinih ljudi spominje 400e po toni ali mislim da ce biti 35
Koliki je prinos po jutru,i koja je sorta?Ja sam danas pokosio i predao .Cena akont 35,oo.Ko hoce pare odmah ,bez prava da kasnije dobije razliku je 45,oo i to se placa u Mistralu-Temerin.Ja nisam hteo po 45,dao sam za akont po 35,oo i posle +razlika.E sad,da li sam se z..... to ce vidimo!
Sava,18oo kg po kj ,vlaga 12Koliki je prinos po jutru,i koja je sorta?