Cena soje rod 2013.g.

U svakom slucaju bice haosa oko cene,danas sam kupio sojinu sacmu i platio 90 dinara!!!!Morao sam toliko platiti jer je nigde vise nije bilo.Pa kako onda nama cena od 35,oo.Ko to pravi haos na trzistu pitanje je sad.Soje nema ,danas kosio kolega u Gospodjincima ,7 kj i dobio 7700 kg dakle 11 meteri po kj.Nista!A oni 35,oo pa 35,oo a sacmu digli na 90,oo!

Soja se jako lepo skladisti i ko nemora nevidim zasto bi je davao po 35 dinara a do juce se kretatala oko 60 dinara stara

Inace ljudi.. prema nekim informacijama.. soja je u padu.. a i npr.. mi uzimamo pogacu u Tabexu bila je do pre 12-13 dana 69... prosle nedelje 65 a sutra dovoze po 60 i kazu da ce ici jos dole
e sad kakve su to mutne radnje.. ja nznm.. ispravka danas vec po 55..

Poslednja izmena:
Soja ce imati potraznju,svako ko moze treba da je lageruje u svom magacinu,cena ce sigurno bizi veca od trenutno ponudjene.

Jutros zvao jedno otkupno mesto avansno ide po 38 dinara,ko zeli da ceka a ko hoce novac odma ide po 42 dinara

Ove godine ce biti malo drugacije. Nece oni napraviti istu gresku 2x.

Poslednja izmena:
Pa tri puta lose je bilo zadnje 3 godine jer sam imao lager,tako da znam.. Supruga mi kaze kakav si ti "poljoprivrednik"

Tako je bilo lane i sa sojom u zetvi placali 70 a posle pala na oko 60 je bila celu lagersku godinu.Ako je dobra cena treba uzimati novce ::novac::
Da ali kad je bila 70 evro je bio 119 a kad je pala na 60 evro je bio 111tako da mu dodje skoro isto to tacno znam posto sam moju prodo po70 i kupio evre.

Nazad
Vrh