Kod Mite 4000din/meter konacna + neka doplata za PREVOZ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da pogotovo ako imaš prinos 1200 kg po k.j. soja je generalno pobbacila u Vojvodini mali su prinosi a cena je pala za 25‚‚%Možda će soja opet biti pobjednik , prošle godine najbolja zarada , a ove godine će izgleda na njoj biti najmanji pad.
Tako je bilo lane i sa sojom u zetvi placali 70 a posle pala na oko 60 je bila celu lagersku godinu.Ako je dobra cena treba uzimati novceda ne bude cena ko sa zitom , u zetvi jedna a posle pad cene
tacno to se desava svakih 7-8 godinaOve godine ce biti malo drugacije. Nece ono napraviti istu gresku 2x.
Da ali kad je bila 70 evro je bio 119 a kad je pala na 60 evro je bio 111tako da mu dodje skoro isto to tacno znam posto sam moju prodo po70 i kupio evre.Tako je bilo lane i sa sojom u zetvi placali 70 a posle pala na oko 60 je bila celu lagersku godinu.Ako je dobra cena treba uzimati novce
Tako je bilo lane i sa sojom u zetvi placali 70 a posle pala na oko 60 je bila celu lagersku godinu.Ako je dobra cena treba uzimati novce